Testszobrász kezelések – Tartásfejlesztő manuális technika

Az egészséges test és egészséges lélek híve vagyok, így a célom nem csak a vágyott külső elérése, hanem a hozzáadott belső értékek növelése is.

Kamaszkoromban még nem gondoltam volna, hogy a csúfolódásra okot adó görnyedt testtartásom lesz a legerősebb motiváló erőm a szakmámban.

Felnőttként kezdtem el foglalkozni testtartásommal. Mikor az edzői pályára léptem, megfogadtam, hogy szelíd utat választok mások segítése kapcsán is. Igyekszem a maga idejében, megfelelő minőségben kommunikálni és terelni a vendégeim a saját fejlődésük útján.

Sokkal eredményesebbnek látom a változást, ha őszintén, a vendég nyelvén kommunikálok. Úgy állítom kihívások elé, hogy figyelembe veszem a fejlődési ütemét, személyiségét.

A Testszobrászathoz saját szakmai fejlődésem kapcsán jutottam. Szerettem volna jobban, részletesebben megérteni, megismerni az emberi testet.

A saját 12 kezeléses szériám alatt szembesültem azzal, hogy a berögzült énkép mennyire befolyásolja a test fizikai megnyilvánulását. Edzettem és fejlesztettem magam, de belül még mindig görnyedtnek éreztem magam. Az áttörést ebben a TestSzobrász kezelések tapasztalatai hozták meg. Még jobban megismertem a mintáimat és az érintések segítségével képes voltam változtatni rajta.

Mindezt tapasztalva még egyértelműbb volt számomra! Ez az én utam! Rengeteg új ismerettel, látásmóddal,
képességgel lettem gazdagabb.

 

Bővebb információkat ITT találsz!