A jól kialakított edzés, a mozgás csodákra képes… (Sikertörténet)

3 gyerek után is lehet még lapos/izmos hasad! Mi több ikrek után is!

 

Persze, ha mindezt valaki nekem 2016. februárban, az ikrek születése után egy hónappal mondja, gúnyosan, könnyek között vágom a pofákat, hogy na persze, látnád a hasam a póló alatt…

2016_01_hó szülés után hasfotó

Teljesen el voltam keseredve, ha ránéztem a hasamra sírhatnékom volt! A hasizmom széleit nem is lehetett érezni, az egész tenyerem befért a lyukba… Nagyon-nagyon el voltam keseredve, türelemre intettek, én meg igyekeztem homokba dugni a fejem és nem tükörbe nézni.

 

2016. áprilisában, 2-3 hónaposak a fiúk,

már csinálhattam valamit, nem sok mindent és akkor is fognom kellett a hasam, még mindig egész hasvonalon 4-5 ujjnyi rés volt. És én szorgalmasan minden reggel este vagy ha aludtak a fiúk csináltam, hogy ágyon fekve képzeletben megfeszítettem a nem létezőnek vélt hasizmom, rövid időn belül 1 hónap kb. a rés 3-4 ujjra csökkent, jöhettek az újabb gyakorlatok, amire megmondom őszintén, se időm se energiám nem volt, hébe-hóba azért csináltam. Ezért a gyorsnak vélt javulás megállt.

A szülés utáni regeneráló tornával (6 hét heti 1×1,5 óra) 2-3 ujjnyira sikerült csökkenteni a rés méretét (fiúk 5 hónaposak), de ez után megint megállt a javulás. Has alatti részen jobban hatott a torna, ott szinte már csak 1,5 ujj volt. Mivel aztán hiába csináltam bármit nem történt semmi, megrekedtem a 2-3 ujjnál köldöktől felfelé.

 

2016. júliusában, 6 hónaposak a fiúk,

megkerestem Nikit és tartott nekem egy gyorstalpaló intelligens hasizomfejlesztő órát. Ekkor jöttem rá, hogy eddig én csak a hasam alsó felét edzettem, és hogy külön máshogy kell megmozgatni a felső hasizmokat.

Így megtanultam behúzni azt a bizonyos fűzőt, figyeltem a testtartásra, babakocsizás/sétálás közben és legfőképp, ha a fiúkat fogtam. Mivel ringatva altattam őket, ez volt az én külön edzésem 2×5-10 perc 6-6 kilóval napi 3x, plusz éjszakai műszakban is szigorúan fűzőt behúzva fogtam őket!

Nagyon gyorsan javult a hasam felső része (hihetetlen, de élveztem még este is, minden porcikámmal éreztem, hogy most dolgozik az izmom, most javul, laposodik a hasam) is pikk pakk 2 ujj alá mentem mindenhol, de gyorsan vissza is romlik ha nem figyelek a fűzőmre, testtartásomra.

Brigi vágott 16_06_14_új nagy

 

2016. szeptember, 8 hónaposak az ikrek,

két pilates óráján vettem részt Nikinek és a 2 ujj körüli érték 1 ujj lett, a hasam alsó részén pedig már fél ujjnál is kisebb a rés. A hasam is már sokkal szebb, persze a megrepedt bőrön sajnos a torna nem segít, de a kinyúlt bőr is szépen húzódik vissza. Reménykedem benne, hogy a csíkjaim is szebbek lesznek idővel, és hogy a kétrészes bikini se marad álom számomra!

 

Azt már látom, hogy igenis lesz lapos hasam, és hogy sokan fogják még azt gondolni, hogy ez igen, ilyen jól néz ki 3 gyerek után és azta ikrei vannak! Az én hasamra fognak még irigykedni is! 😀

 

Te ne tedd, te vedd bíztatásnak! Neked is lesz ilyen vagy jobb is, csak rajtad áll! Nem lehetetlen!

 

Csak türelem kitartás és Niki kell neked, aki szívügyének veszi, hogy te jól érezd magad a testedben, és jót is tegyél vele. Olyat, amit szabad, mert szétnyílt hasizommal nagyon nem mindegy hogy edzel.

 

Kell, aki figyel rád, mintha a saját teste lenne! És az óráin még jól is érzed magad, csodálkozva látva, hogy már el is telt az egy óra, várva a holnapi órát mész hazafelé vidáman büszkén magadat kihúzva, FŰZŐDET BEHÚZVA, érezve, hogy laposodik a hasad!

😀 😀 😀

 

Brigi has_honlap

Írta: Czahesz Brigitta (2016. október 3.)

Amennyiben tetszett a tartalom és szeretnél az újabb írásaimról azonnal értesülni, gördítsd lejjebb az egered és iratkozz fel hírlevelemre!