Kozma Nikoletta sportedző, gerinctréner, pilates oktató

Miért engem válassz, ha
minőségi életre, kívül-belül egészséges testre és lélekre vágysz?

 

big

  • megmutatom neked az óráimon a fókuszált figyelem segítségével, hogyan tudsz fenntartani egy egészséges, energikus, harmonikus életmódot
  • célom, hogy minél jobb minőségű edzést adjak át Neked, minél több számodra használható tudással
  • minden tudásommal és képességemmel segítelek testi-lelki fejlődésedben, hogy sikerüljön életvitelszerűen ÉLNI az órán megélt élményeket, impulzusokat, hogy még többet légy hálás csodálatos tested működéséért
  • segítek célokat kitűzni és kitartani, amikor már kezdenéd feladni

 

Az a szándékom, hogy megtapasztald, milyen sokat is jelent heti pár óra rendszeres, minőségi mozgás és hogy képesek vagy figyelmedet csak önmagadra irányítani. Minden tudásommal segítségedre vagyok abban, hogy kilépj a rohanó világ sodrásából, lelassítsd cikázó gondolataidat és a keletkezett csendben hozzáférhess belső erőforrásaidhoz.

 

Tested megismerésén keresztül ismertetem meg veled belső világodat. Hogy sikerüljön felfedezned valódi ragyogásodat, hogy észrevedd az életnek a szép, csodákkal teli világát.

 

Támogatom azt a szemléletet, hogy az élet egy nagy kaland, sok-sok tapasztalattal színesítve, melyek mind a saját fejlődésünkért vannak. Hiszem, hogy felnőtt emberként is élnünk szükséges gyermeki mentalitásunk, a bennünk rejlő játékosságot, kíváncsiságot, nyitottságot a világ dolgaira. Hogy megtaláljuk magunkban a nagy felfedezőt!

 

Célom, hogy mindennapi életedben is éld meg szabadon legbelső énedet, hogy felelősséget vállalj egészségedért, önmagad fejlődéséért. Segítek neked abban, hogyan teremtheted meg saját egyensúlyodat, és hogyan állítsd helyre felborult harmóniádat.

 

Szakmailag folyamatosan továbbképzem magam, fejlődöm testileg, lelkileg. Hiszem, hogy a másik embernek az tud igazán segíteni, akiben élővé válik a megszerzett tudás a folyamatos fejlődési vágy által és a saját tapasztalatok révén.

 

Fantasztikus élmény számomra látni és részese lenni annak a csodálatos folyamatnak, mikor vendégeim az új ismeretek során felfedezik, jobban megismerik testüket, fejlődnek, formálják azt, és egyre jobban érzik magukat saját bőrükben.

 

Elérhetőség: + 36 20 546 4138 vagy pehelykonnyen@gmail.com

 

Adatvédelmi nyilatkozat