Adatvédelmi Nyilatkozat

 

A PehelyKönnyen brand (Kozma Nikoletta Egyéni Vállalkozó, továbbiakban PehelyKönnyen) általa működtetett internetes hírlevélre, valamint rendezvényekre való jelentkezés regisztrálása folyamán, illetve egyes szolgáltatások igénybevételéhez szükség lehet regisztrációra, illetve bizonyos személyes adatok megadására (név, e-mail cím, lakcím, stb.).

 

Személyes adatok védelme
A PehelyKönnyen a regisztráció során beszerzett adatot kizárólag az ott megjelölt célra használja fel. Az adatok kezelését az adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végzem. Önnek jogában áll megismernie, illetve módosítania az általam Önről nyilvántartott adatokat, illetve kérnie az adatok törlését.

 

Amennyiben olyan kérdése van, amelyre a honlap Adatvédelmi nyilatkozat oldalán nem kap választ, kérjük, kérdését küldje el a nikoletta.kozma@gmail.com címre.
A PehelyKönnyen a regisztráció során beszerzett adatokat harmadik félnek semmilyen formában nem adja át. A PehelyKönnyen, bár minden tőle elvárhatót megtesz a regisztráció során rögzített adat titokban maradásáért, nem felelős az adat esetleges hardver- vagy szoftverhiba miatti nyilvánosságra kerüléséért.

 

A PehelyKönnyen minden tőle elvárhatót megtesz a regisztrációs rendszer működésének biztosításáért, de nem felelős azokért a károkért, amelyek a regisztrációs oldalakkal összefüggésben, azok működésképtelenségéből, nem megfelelő használatából, illetve számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, adattovábbítási késedelemből erednek, illetve a regisztrációs oldalakon megtalálható adatok, információk bárki által történő illetéktelen megváltoztatásával következnek be.
A PehelyKönnyen az oldalakon felmerülő esetleges elírásokért, műszaki hibákért felelősséget nem vállal. A személyes adatokat kérésre törlöm.

 

Hírlevél-küldés
A honlapon, vagy egyéb feliratkozási felületeken történő regisztrációval Ön hozzájárul, hogy a PehelyKönnyen a szolgáltatásairól rendszeresen további információt, hírlevelet küldjön Önnek. Ez a hírlevél-küldést Ön bármikor, a hírlevélben elhelyezett linkre kattintva lemondhatja. Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevéllel kapcsolatban, lépjen bátran kapcsolatba a velem: nikoletta.kozma@gmail.com.
Remélem együttműködésünk ezen a területen is elvárásainak megfelelően alakul.